Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ξέσπασμα Μπόλονι: “Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τέσσερις βαθμούς”

Share

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μετά τη τη λευκή ισοπαλία με 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει σφοδρή επίθεση για τη διαιτησία των αγώνων του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Κάναμε καλύτερο ματς σχέση με το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Βέβαια υπήρξαν φάσεις που δεν σταθήκαμε στο ύψος της περίστασης.

Όταν έρχεσαι σε μία έδρα μιας ομάδας όπου επικράτησε αντιπάλων όπως ο Ολυμπιακός, σίγουρα κοιτάς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Ήμαστε καλοί, δεν μπορώ να μην το αναγνωρίσω στους παίκτες. Έχουμε και το επόμενο ματς που είναι σημαντικό.

Πρέπει όμως να πω και δύο πράγματα που με ενοχλούν. Δεν ξέρω αν είναι θέμα λίγκας ή ΕΠΟ, φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν. Δεν μίλησα ποτέ γι’ αυτό αλλά για παράδειγμα, το πέναλτι που είχαμε πάρει με την ΑΕΚ δεν ήταν, ενώ η αποβολή του Μαουρίτσιο επίσης δεν ήταν. Και η πρώτη κίτρινη που είχε πάρει ήταν για διαμαρτυρία στο πέναλτι που δεν ήταν.

Εδώ πάλι υπήρξε μια φάση με ένα γκολ ξεκάθαρη, υπάρχει κανονισμός και VAR.

Δεν θέλω να είμαι σοβινιστής αλλά αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες; Είχαμε κάποιες πολύ καλές ελληνικές διαιτησίες. Έρχονται διαιτητές από άλλες χώρες, όχι την Ιταλία, τη Γαλλία ή την Αγγλία, αλλά από χώρες με κατώτερο ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο, πώς νιώθει ο Έλληνας διαιτητής όταν τον αντικαθιστούν με έναν από τη Λετονία, την Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν; Σε λίγο θα φέρουν από τη Μογγολία.

Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τέσσερις βαθμούς από τη διαιτησία. Τα χρήματα που δίνουν για διαιτητές, καλύτερα να τα έδιναν σε μένα που έχω ορφανοτροφείο στη Ρουμανία. Λυπάμαι, αλλά μέχρι εδώ είναι αρκετά».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *