Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Serie A: Χάνει κι άλλο έδαφος η Γιουβέντους, βήμα τίτλου για την Ίντερ

Share

Μία ακόμα απώλεια βαθμών γνώρισε η Γιουβέντους, με τους “μπιανκονέρι” να έρχονται ισόπαλοι με 1-1 με την Φιορεντίνα εκτός έδρας και να υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας ακόμα και την πρώτης τετράδας. Πήρε τη νίκη η πρωτοπόρος Ίντερ με 1-0 επί της Ελλάς Βερόνα.

Τη χειρότερη της σεζόν φαίνεται πως διανύει αγωνιστικά και βαθμολογικά η Γιουβέντους, με την ομάδα του Άντρεα Πίρλο να χάνει κι άλλους βαθμούς, στη μάχη που δίνει για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αυτή τη φορά, η “Γηραιά Κυρία” ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τη Φιορεντίνα, με τους “βιόλα” να παραμένουν στο μέσο της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχοβιτς στο 29′, για να ισοφαρίσει με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μοράτα με ένα εντυπωσιακό γκολ που κατέληξε στο δεξί παράθυρο του Ντραγκόφσκι.

Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ, με τους πρωτοπόρους της Serie A να επικρατούν με 1-0 της Ελλάς Βερόνα, χάρη στο γκολ του Ματέο Νταρμιάν στο 76′, σε ένα παιχνίδι όπου οι “νερατζούρι” έπαιζαν με… σβηστές μηχανές, χωρίς όμως να απειληθούν ιδιαίτερα από την ομάδα του Γιούριτς.

Στις νίκες επέστρεψε η Ουντινέζε, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μπενεβέντο με 4-2 για την 33η αγωνιστική της Serie A, με τους φιλοξενούμενους να “ξεσπούν” μετά την ήττα από την Κάλιαρι. Η Ουντινέζε ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση, πετυχαίνοντας γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Μολίνα στο 4′, για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 32′ ο Αρσλάν. Ο Βιόλα με πέναλτι μείωσε σε 2-1, όμως τα γκολ των Λάρσεν και Μπράαφ στο β’ ημίχρονο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Λούκα Γκότι, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά σε 4-2 στο 83′ με τον Λαπαντούλα και πλέον η ήττα αυτή τους θέτει σε κίνδυνο, στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/04

Τζένοα – Σπέτσια 2-0
Πάρμα – Κροτόνε 3-4
Σασουόλο – Σαμπντόρια 1-0

Κυριακή 25/04

Μπενεβέντο – Ουντινέζε 2-4
Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1
Ίντερ – Βερόνα 1-0
Κάλιαρι – Ρόμα 3-2
Αταλάντα – Μπολόνια 2-0

Δευτέρα 26/04

Τορίνο – Νάπολι
Λάτσιο – Μίλαν

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *