Type to search

Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ανταλλαγή απόψεων Αυγενάκη-Ζαν Τοντ στην Κροατία!

Share

Το Ράλι Κροατίας είναι σε εξέλιξη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι εκεί…

Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC, έχουν βάλει και πάλι την Ελλάδα στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχασε ευκαιρία να μεταβεί στην Κροατία, εκεί όπου έχει αλλεπάλληλες συζητήσεις με σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσει και επικοινωνιακά την επιστροφή της χώρας μας στον χώρο.

Ένας εξ αυτών των προσωπικοτήτων είναι φυσικά ο πρόεδρος της διεθνούς Ομοσπονδίας από το 2009 και ιχυρός άνδρας της FIA, Ζαν Τόντ. Ο 75χρονος Γάλλος, πρόεδρος της διεθνούς Ομοσπονδίας από το 2009, ολοκληρώνει φέτος την τρίτη του θητεία στον προεδρικό θώκο και έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδοχή του ανακοινώνοντας πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Όσον αφορά το Ράλι Ακρόπολις, ο Τοντ έχει σημαντική εμπειρία ως πρώην επικεφαλής της Peugeot. Η εμπειρία του συγκεκριμένου δεν ανιχνεύεται μόνο στον τομέα της Formula 1, αλλά συλλογικά σε όλους τους αγώνες ταχύτητας. Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πλευρά του απηύθυνε πρόσκληση, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, στον Τοντ να έρθει στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Ράλι Ακρόπολις, δωρίζοντας του δώρισε κι ένα λεύκωμα με τα αρχαία στάδια της Ελλάδας.

Ηλίας Σιαφάκας

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *