Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουέσκα 0-2 Χετάφε: Νίκη σωτηρίας για την Χετάφε, στα “σχοινιά” η Ουέσκα

Share

Μεγάλο διπλό που τις δίνει ανάσες κατάφερε να πάρει η Χετάφε στο Αλκοράθ χάρη στην εμπειρία της, αλλά και τον φορμαρισμένο Ενές Ουνάλ. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ουέσκα μετά τη σημερινή της ήττα.

Η Χετάφε με αυτή τη νίκη θα πάει στους 34 βαθμούς και θα παραμείνει 15η, πίσω από τη Βαλένθια (14η) που έχει 36 πόντους, αλλά 5 πόντους μπροστά από την 18η Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα θα παραμείνει στην 19η θέση με 27 βαθμούς, μόλις 3 πίσω από την 17η Έλτσε.

 

Ο αγώνας:

Η Χετάφε κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό με την πρώτη της ευκαιρία χάρη στο γκολ του Ενές Ουνάλ. Ο Νταμιάν Σουάρεζ έκανε μία πολύ ωραία σέντρα στην περιοχή, ο Ζάιμε Μάτα έκανε την κεφαλιά με τον Αντρές Φερνάντεζ να την αποκρούει, όμως ο Ουνάλ ήρθε στην επαναφορά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Χετάφε και ο Ουνάλ δεν σταμάτησαν εκεί όμως. Η ομάδα του Μπορδαλάς εξασφάλισε την υπόθεση τρίποντο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Τούρκου επιθετικού.

 

 

Οι ενδεκάδες:

Ουέσκα: (3-5-2)

Αντρές Φερνάντεζ, Βάβρο, Πουλίδο, Ινσούα, Πέδρο Λόπεθ, Μοσκέρα, Σεοάνε, Φερέιρο, Γκαλάν, Σάντρο, Ράφα Μιρ (Σιόβας 46′, Ντάνι Εσκρίτσε 46′, Ντούμπια 68′, Σέρχι Γκόμεζ 68′, Οκαζάκι 77′)

 

Χετάφε: (4-4-2)

Σόρια, Ματίας Ολιβέρα, Τιμόρ, Τζενέ, Νταμιάν Σουάρεζ, Κουκουρέγια, Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Νιόμ, Ζάιμε Μάτα, Ουνάλ (Τσέμα 79′, Χουάν Ιγκλέσιας 83′, Άνχελ Ροντρίγκεζ 88′, Αλένια 88′

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *