Type to search

Κεντρική ΠΑΛΗ

Πρεβολαράκη: “Νιώθω καλά ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων”

Share

Στην χώρα μας επέστρεψε η Μαρία Πρεβολαράκη, έχοντας κρεμασμένο στον λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρσοβίας και δηλώνοντας αισιόδοξη για την συνέχεια.

Επέστρεψε Ελλάδα η Πρεβολοράκη με το ασημένιο της μετάλλιο που ήρθε ως ακόμη μία διάκριση σε Ευρωπαϊκό αγώνα και δεύτερη συνεχόμενη μετά την επιτυχία της στο Παγκόσμιο. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης του βάθρου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν υπολογίσουμε ότι η συμμετοχή της κρίθηκε τελευταία στιγμή εξαιτίας του τραυματισμού της.

Εκείνη δήλωσε πως νιώθει καλά για την συνέχεια που εμπεριέχει και την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιο αναλυτικά: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση κατάφερα να διακριθώ και να μπω στα μετάλλια. Το πλέον σημαντικό είναι ότι βλέπω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων”.

“Βήμα βήμα προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εκεί είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Κρατάμε τα θετικά και προσπαθούμε να διορθώσουμε όλα τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό που για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση κατάφερα να διακριθώ. Αυτό μου δίνει δύναμη και όρεξη για να προσπαθήσω πιο σκληρά και να παλέψω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Σταυρούλα Μουστακάτου

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *