Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάρντεν: «Επιθετικά ήμουν σκ…α!»

Share

Μετά την νίκη των Ρόκετς επί των Θάντερ ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχτηκε την κακή του επιθετική λειτουργία στο ματς, κάνοντας ξεκάθαρο τ’ ότι πρέπει να βελτιωθεί.

Ύστερα από ένα ματς-θρίλερ, οι Χιούστον Ρόκετς κατάφεραν να πάρουν την νίκη  στο Game 7 κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με σκορ 104-102. Εκτός από την νίκη, οι Ρόκετς πήραν και την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο, μια πρόκριση που ήρθε χάρη και στην τάπα του “Μούσια” εις βάρος του Ντορτ στα 4″, όταν το σκορ ήταν 102-103.

Πέρα απ’ την τάπα, η χθεσινή βραδιά ήταν κάκιστη για τον Χάρντεν ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά τον αγώνα αλλά παραδέχτηκε την κακή του εμφάνιση και υπογράμμισε το γεγονός ότι πρέπει να βελτιωθεί.

Μιλώντας σε ΜΜΕ ανέφερε: «Επιθετικά ήμουν σκ…α. Δε μπορούσα να βάλω σουτ και έκανα λάθη. Τα έκανα όλα λάθος, αλλά έμεινα πιστός στο παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου όμως μου έδωσαν αυτοπεποίθηση», καθώς τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους με 4/15 σουτ.

«Ο Ντορτ έβαλε μεγάλα σουτ και ήθελα να τον σταματήσω. Οι Θάντερ αξίζουν εύσημα. Έπαιξαν σκληρά, πάλεψαν, μας έφεραν στα 7 παιχνίδια και μας πήγαν μέχρι το τέλος. Αλλά μείναμε στο πλάνο μας. Ο Πολ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Όπως και όλοι οι γκαρντ τους. Στο τέλος κάναμε καλή δουλειά και πήραμε τη νίκη», τόνισε.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *