Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Πρέμιερ Λιγκ: «Μάχη» παραμονής για Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι

Share

«Παιχνίδια-φωτιά» για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ «κρύβει» η σημερινή (25/04) συνέχεια της 33ης αγωνιστικής. Γούεστ Μπρομ και Μπέρνλι «καίγονται» για τους βαθμούς, ενώ η Λιντς θέλει νίκη για να μπει ξανά στην εξίσωση για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στις 14:00 η Γουλβς υποδέχεται την Μπέρνλι στο «Μολινό». Μπορεί το ματς για τους γηπεδούχους να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θέλουν διακαώς το «τρίποντο» που θα μηδενίσει τις όποιες πιθανότητες ‘έχουν να μπουν σε περιπέτειες υποβιβασμού στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Λιντς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 16:00 στο «Έλαντ Ρόουντ». Εκεί η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όσες πιθανότητες έχει για έξοδο στην Ευρώπη, απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» που δεν θέλουν να θέσουν εν αμφιβόλω με μία ήττα, την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την «αυλαία» κλείνει το παιχνίδι Άστον Βίλα-Γούεστ Μπρομ στις 21.00, στο «Βίλα Παρκ». Οι φιλοξενούμενοι «παίζουν» τα ρέστα τους, αφού βρίσκονται σε τρομακτικά δεινή θέση και έχουν άμεση ανάγκη από τους τρεις βαθμούς, για να πιάσουν στην 18η θέση τη Φούλαμ και να ελπίζουν σε συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα έχει δύο ματς λιγότερα και αν πετύχει ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια που έρχονται, μπορεί να φτάσει σε απόσταση «αναπνοής» από την οχτάδα και να κυνηγήσει το μέγιστο από τη φετινή σεζόν.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *