Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απεργία…social από τα αγγλικά κλαμπ

Share

Την αντίδρασή τους απέναντι στα ρατσιστικά σχόλια που όλο και πληθύνονται ανακοίνωσαν οι ομάδες της Premier League με 3ημερη αποχή από τα social media.

Η επίθεση που δέχονται οι ποδοσφαιριστές των αγγλικών ομάδων σε άσχημα αποτελέσματα που παίρνουν ρατσιστική μορφή είχε ως αποτέλεσμα εκείνες να αντιδράσουν ανακοινώνοντας το “μαύρο” που θα ρίξουν στους λογαριασμούς τους στα social media από την Παρασκευή 30 Απριλίου (στις 2:00 μ.μ. GMT) μέχρι την Δευτέρα 3 Μαΐου (στις 10:59 μ.μ. GMT).

«Θα δείτε όλους τους εκπροσώπους του αγγλικού ποδοσφαίρου να κλείνουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook, το Twitter και το Instagram. Είναι μία απάντηση στην συνεχιζόμενη και διαρκή, διακριτική κακοποίηση που λαμβάνουν στο διαδίκτυο πολλοί παίκτες και πολλά άλλα άτομα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, σχολίασε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς λέγοντας: «Η ρατσιστική συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και η φρικτή κακοποίηση παικτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αυτές τις εταιρείες να κάνουν περισσότερα για να εξαλείψουν το φυλετικό μίσος στο διαδίκτυο».

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *