Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: “Εμένα με στήριξαν”

Share

Λίγες ώρες από τον μεγάλο τελικό του EFL ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ και ο τεχνικός των “Πολιτών” τοποθετήθηκε για την απομάκρυνση του Μουρίνιο, αντιπαραθέτοντας την στήριξη που ένιωσε ο ίδιος στις δύσκολες στιγμές του.

Ο Πεπ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όταν ρωτήθηκε για την απόλυση του άλλοτε τεχνικού της Τότεναμ, θέλησε να τον…υπερασπιστεί μεταφέροντας το βάρος στην διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα, δήλωσε: ” Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα. Και ο Σεϊχης και ο Καλντούν ήταν πάντα μαζί μου ακόμα και στις δύσκολες ήττες και με έκαναν πιο δυνατό για να έρθουν αργότερα οι επιτυχίες”.

Η είδηση της απόλυσης του Ζοσέ Μουρίνιο έγινε γνωστή σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωσηε δημιουργίας της European Super League και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν. Οι απόψεις για τους λόγους που οδήγησαν στην κίνηση αυτή διχάστηκαν και ακόμη και σήμερα παραμένουν ερωτηματικό. Τα ¨”σπιρούνια” θα παρουσιαστούν στον τελικό έχοντας στον πάγκο τους τον νεότερο προπονητή της Premier League, Ράιαν Μέισον, που ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του απέναντι στην Σαουθάμπτον  (2-1) στο πρόσφατο παιχνίδι.

Σταυρούλα Μουστακάτου

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *