Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Σέριε Α: Ξεχωρίζει το Φιορεντίνα-Γιουβέντους – δυνατά παιχνίδια στην μάχη της παραμονής

Share

Η προαναγγελία των σημερινών αγώνων της εβομάδας στην Σέριε Α.

Με την 33η αγωνιστική της Σέριε Α να συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (25/4) το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι μεταξύ της Φιορεντίνα με την Γιουβέντους, ενώ Μπενεβέντο και Κάλιαρι στοχεύουν σε ένα σημαντικό βήμα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής για σήμερα:

13:30 Μπενεβέντο – Ουντινέζε

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Μπενεβέντο βρισκόμενη στην 17η θέση και το +3 από την Κάλιαρι υποδέχεται την Ουνιτινέζε που κάθεται πολύ πιο άνετη στην 12η θέση και με ασφάλεια 8 πόντων από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπενεβέντο με μόλις μια νίκη στις τελευταίες 16 αγωνιστικές ελπίζει με ένα καλό αποτέλεσμα να αυξήσει την απόστασή της από τον κίνδυνο κόντρα σε μια σχεδόν αδιάφορη Ουντινέζε. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε βρει νικήτρια της Μπενεβέντο με σκορ 0-2.

16:00 Φιορεντίνα – Γιουβέντους

Παρότι το ντέρμπι δεν έχει σε καμία περίπτωση την αίγλη του, ακόμα και πρόσφατου, παρελθόντος, το Φιορεντίνα – Γιουβέντους παραμένει ένα παιχνίδι που αναμφίβολα τραβάει πάνω του πολλά βλέμματα. Η Γιουβέντους (4η) διανύοντας την χειρότερη σεζόν τής την τελευταία, τουλάχιστον, 10ετια έχει συμβιβαστεί με το γεγονός πως θα παραδώσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή μετά από μια σειρά ετών ενώ πλέον παλεύει για μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φιορεντίνα από την άλλη βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει “μαξιλαράκι” από τις θέσεις του υποβιβασμού, με ενδεχόμενο στραβοπάτημα απόψε να είναι ικανό να την βάλει σε μπελάδες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι “Βιόλα” είχαν περάσει θριαμβευτικά με 0-3 από το Τορίνο.

16:00 Ίντερ – Βερόνα

Οι οσονούπω πρωταθλητές της Σέριε Α 2020-21 υποδέχονται όντας στο +10 από την 2η Μίλαν την αδιάφορη Ελλάς Βερόνα που βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος και τους 41 βαθμούς χωρίς να κυνηγάει κάτι από το φινάλε της σεζόν. Στον πρώτο αγώνα οι “νερατζούρι” είχαν κερδίσει στην Βερόνα με 1-2.

19:00 Κάλιαρι – Ρόμα

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κάθε ομάδα ξεχωριστά, με την Κάλιαρι να βρίσκεται στην 18η θέση και στο -3 από την Ουντινέζε ελπίζοντας με μια σειρά αποτελεσμάτων στο τέλος της ημέρας να την ξεπεράσει, ενώ οι “Ρωμαίοι” θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για έξοδο σε μια από τις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρισκόμενοι στην 7η θέση με 55 βαθμούς (-8 από την 5η Νάπολι / -10 από την 4η Γιουβέντους). Με 3-2 είχε επικρατήσει η Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα του πρώτου γύρου.

21:45 Αταλάντα – Μπολόνια

Την αυλαία στη σημερνή αγωνιστική δράση του Ιταλικού πρωταθλήματος ρίχνει η αναμέτρηση της Αταλάντα με την Μπολόνια. Η “La Dea” υποδέχεται από την 3η θέση του πρωταθλήματος και με  μικρό προβάδισμα στην μάχη της τετράδας, την αδιάφορη Μπολόνια που βρίσκεται στην 11η θέση με 38 βαθμούς και στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 πριν από μερικούς μήνες.

Ηλίας Λιακόπουλος

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *