Type to search

Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

WRC-Ράλι Κροατίας,δεύτερο σκέλος: Επικεφαλής δια πυρός και σιδήρου ο Οζιέ

Share

Μετά την επικράτηση του Τιερί Νεβίλ στο πρώτο σκέλος του ράλι Κροατίας,ήταν η σειρά του Σεμπαστιάν Οζιέ να αναρριχηθεί στην κορυφή της γενικής κατάταξης με διαφορά 6,6 δευτερολέπτων από τον Έλφιν Έβανς και 13,6 δευτερολέπτων από τον τρίτο Όττ Τάνακ,με την μάχη να αναμένεται σκληρή ως το τέλος.

Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας καθώς υπέστη κλατάρισμα,με τον Έβανς να χάνει και αυτός πολύτιμο χρόνο συναντώντας δυσκολίες σε ορισμένα κομμάτια των ειδικών διαδρομών.Αυτό έδωσε το πάτημα στην Τιερί Νέβιλ να μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους δύο πρώτους αν και αντιμετώπισε και αυτός προβλήματα(λάθος επιλογή ελαστικών,σπάσιμο του πίσω δισκόφρενου,προβλήματα με τον κινητήρα) και κατετάγη τέταρτος.

Στην 5η θέση βρίσκεται ο ανερχόμενος αστέρας της Ford Αντριέν Φουρμό με τον Γάλλο να πραγματοποιεί μέχρι στιγμής έναν πολύ σπουδαίο αγώνα.Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Γκρίνσμιθ,Κατσούντα,Μπρίν,Όστμπεργκ και Σούνινεν.

Το τρίτο και τελευταίο σκέλος του ράλι Κροατίας αποτελείται από τέσσερις ειδικές διαδρομές(2 και οι επαναληπτικές τους) και συνολική απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι οδηγοί είναι 78,58 χιλιόμετρα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *