Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ- Νιουκάστλ 1-1: H ‘’κατάρα’’ του Άνφιλντ χτύπησε στο 95’ !

Share

Έπαιξε με την φλόγα και κάηκε η Λίβερπουλ! Αφού ακυρώθηκε το πρώτο γκολ στο 94’ μέσω VAR η Νιουκάστλ σημείωσε στην επόμενη και τελευταία φάση ένα κανονικό κλέβοντας τον βαθμό και πληγώνοντας την Λίβερπουλ!

Ούτε τώρα για την Λίβερπουλ. Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν σχετικά εύκολο η ομάδα του Κλόπ πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες , 22 στο σύνολο. Οι ‘’καρακάξες’’ την τιμώρησαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Γουίλοκ ο οποίος σημείωσε γκολ για τρίτο συνεχόμενο ματς. Οι ‘’Ρεντς’’ προηγήθηκαν για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες στο γήπεδο τους με τον Σαλάχ στο 4ο λεπτό. Η Νιουκάστλ κλέβοντας τον βαθμό πήρε βαθιά ανάσα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ να μην μπορεί να κάνει τα παθήματα μαθήματα και να χάνει σημαντικό έδαφος για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο πρώτος παίχτης της Λίβερπουλ που καταφέρνει σε τρείς διαφορετικές σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ να σκοράρει πάνω από 20 γκολ. Επίσης ο Τζέιμς Μίλνερ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αγγλικού πρωταθλήματος με τις περισσότερες εμφανίσεις μπαίνοντας ως αλλαγή καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Πίτερ Κράουτς.

Επιμέλεια άρθρου: Αργυρόπουλος Ιωάννης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *