Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αντιπρόταση του Αλεξανδροπούλου.

Share

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εδώ και λίγες μέρες είναι το βασικό πρόσωπο στις ανανεώσεις του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι έχει καταθέσει πρόταση στον νεαρό άσο και θέλει όσο γίνεται πιο σύντομα να ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημα πρόταση σαν Αλεξανδρόπουλου και από την πλευρά του έγινε μία αντιπρόταση και πλέον μένει η απάντηση της πράσινης ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα περισσότερα σημεία του συμβολαίου και υπάρχει ένα θετικό κλίμα για την ολοκλήρωση της ανανέωσης. Όσον αφορά το οικονομικό θέμα και το θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου οι δύο πλευρές ταυτίζονται πλήρως.

Πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού καθώς μένει μόνο οι πράσινοι να αποδεχθούν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον και οι δύο πλευρές έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να τραβήξει για καιρό αυτή η διαδικασία. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα play-off οπότε δεν αποκλείεται οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του να δοθούν μετά την λήξη της σεζόν.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα συμφωνήσει με τους όρους του νεαρού άσου.

Επιμέλεια: Τάσος Γκότσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *