Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Serie A: μάχες στο πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής.

Share

Τζένοα – Σπέτσια.

Η αναμέτρηση στο Λουίτζι Φεράρι ανάμεσα σε Τζένοα και Σπέτσια είναι αυτή που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Για τους γηπεδούχους, το ματς είναι κομβικής σημασίας, μιας και σε περίπτωση απώλειας βαθμών η υπόθεση παραμονή μένει ανοιχτή. Στην Τζένοα ξέρουν πως πρέπει να πάρουν το τρίποντο, καθώς τα παιχνίδια με Λάτσιο και Σασουόλο που έρχονται μόνο εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Στα αγωνιστικά, ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ραντοβάνοβιτς και στον Λούκα Πελεγκρίνι. Η Σπέτσια, από την άλλη, του Βιτσέντζο Ιταλιάνο ταξίδεψε στην Τζένοα με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά από το 1-1 με την Ίντερ στο Stadio Alberto Picco. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δήλωσε, μεταξύ των άλλων, πως η ομάδα του θέλει διάρκεια στα καλά αποτελέσματα και οφείλει να είναι προσεκτική στο ματς με την Τζένοα. Επιστέφουν σε αγωνιστική δράση οι Ν’ Ζολά, Έρλιτς και Μπαστόνι που έλειψαν από το ματς με την Ίντερ ενώ εξακολουθούν να μένουν εκτός εδώ και καιρό οι Ντελ’ Όρκο και Ματιέλο.

Πάρμα – Κροτόνε.

Η 19η της βαθμολογίας Πάρμα υποδέχεται στο Ένιο Ταρντίνι την ουραγό Κροτόνε με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Από την μία, η Πάρμα, έπειτα από την ήττα στο Τορίνο από την Γιουβέντους με 3-1, φαίνεται να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον υποβιβασμό αλλά ακόμα διαθέτει μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας. Από την άλλη, η Κροτόνε με σημερινή απώλεια βαθμών εγκαταλείπει οριστικά την Serie A, με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα να μην είναι και το καλύτερο. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν θα έχει στην διάθεσή του για το σημερινό ματς τόσο τον Ντι Κάρμινε όσο και τον Μαρόνε, ενώ ο Μπενάλι αναμένεται να αγωνιστεί. Αγωνιστικά ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα της Πάρμα βλέπει τους Κούτσκα και Γκαλιόλο να χάνουν δεύτερο σερί ματς και τα ονόματά τους να προστίθενται σε αυτά των Ιακοπόνι, Ινγκλέζε και Σιπριέν.

Σασουόλο – Σαμπντόρια.

Η Σασουόλο υποδέχεται την Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, έχοντας βλέψεις για την 7η θέση έπειτα από την σπουδαία νίκη επί της Μίλαν με 2-1 στο Σαν Σίρο την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι βλέπει συνεχώς την Ρόμα να χάνει βαθμούς στο πρωτάθλημα και με την μεταξύ τους διαφορά να έχει μειωθεί στους 6 πόντους και την κατάληψη της έβδομης θέσης φαντάζει πιθανό σενάριο. Απέναντι στην Σαμπντόρια, ο τεχνικός της Σασουόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζούρισιτς καθώς και στον Φραντσέσκο Καπούτο, που θα χάσει το 6ο σερί ματς στην φετινή Serie A. Ο Ρανιέρι είδε την τελευταία στιγμή να τίθεται νοκ-άουτ ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα και να προστίθεται μαζί με τον Ραμίρες στο κάδρο των απόντων. Στα της επιστροφής, αγωνιστικό χρόνο αναμένονται να πάρουν οι Μπερεζίνσκι και Έκνταλ.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *