Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΛ – ΟΦΗ : Οι αποστολές για τον κρίσιμο αγώνα της παραμονής

Share

ΑΕΛ και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους αύριο στο Αλκαζάρ με μοναδικό στόχο την παραμονή στην Super League.

Η Λάρισα θα υποδεχτεί το Σάββατο στο Αλκαζάρ τον ΟΦΗ στις 5:15 μ.μ. για την 5η αγωνιστική των playout, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια που πιθανώς να καθορίσουν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Οι Κρητικοί έχουν μόλις ένα βαθμό (25) παραπάνω από τους αυριανούς τους αντιπάλους, οι οποίοι είναι και οι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα.

Οπότε είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου και για τους δύο. Για αυτή τη μάχη οι ομάδες έχουν κάνει γνωστές τις αποστολές τους.

Οι εκλεκτοί της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα είναι οι : Νάγκι, Σουλούκο, Μπέρτο, Καρανίκα, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Χουσίνο, Στίφλερ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδη, Πινακά, Μπεν Χατίρα, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Ακούνια, Νικολιά, Γλυνό και Κολομπίνο.

Ο ΟΦΗ έχει την μεγάλη επιστροφή του Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος θα βρίσκεται ξανά στην αποστολή, μετά από απουσία σχεδόν 1,5 μήνα. Στον αντίποδα εκτός θα είναι οι Νέιρα, Καστάνιος, Γκαργκαλατζίδης, Σηφάκης, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σόουζα που έκαναν θεραπεία την Παρασκευή. Εκτός θα είναι ακόμα και  ο Ρικάρντο Βαζ που έχει άδεια  όπως επίσης και οι Μίγγος, Σμπώκος, Σουρνάκης και Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή του Νίκου Νιόπλια αποτελούν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στούρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *