Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιγκς: Χάνει το Euro 2020 μετά τις κατηγορίες για επίθεση σε δύο γυναίκες

Share

Ξάνα αρνητικός πρωταγωνιστής ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και προπονητής της Ουαλίας Ράιαν Γκιγκς μετά τις κατηγορίες για επίθεση σε δύο γυναίκες. Έτσι λοιπόν ο 47χρονος δεν θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του το προσεχές καλοκαίρι στην “μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Σωματική βλάβη και απλή επίθεση εις βάρος  γυναικών τον περασμένο Νοέμβριο είναι οι σοβαρές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Ράιαν Γκιγκς, ενόψει της ακροαματικής διαδικασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ουαλίας κατηγορείται ότι επιτέθηκε και προκάλεσε μικροτραυματισμούς σε μία γυναίκα στα 30 της και επιτέθηκε χωρίς περαιτέρω τραυματισμούς και σε μία γυναίκα στα 20 της στο Σάλφορντ την 1η Νοεμβρίου, σε περιστατικό για το οποίο κλήθηκε η αστυνομία του Μάντσεστερ. Ο Γκιγκς συνελήφθη από τους αστυνομικούς, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού αρνήθηκε κάθε κατηγορία για επίθεση εις βάρος των δύο γυναικών. Έτσι λοιπόν η ομοσπονδία της χώρας τον έθεσε σε διαθεσιμότητα με τον Ρόμπερτ Πέιτζ να τον αντικαθιστά στα 2 πιο πρόσφατα επίσημα ματς για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου με Βέλγιο και Τσεχία. Το ένα εκ των δύο θυμάτων φέρεται να είναι η 36χρονη Κέιτ Γκρέβιλ και πρώην σύντροφος του.

Ο ίδιος αναφέρει

Έχω πλήρη σεβασμό στις νομικές διαδικασίες και κατανοώ τη σοβαρότητα των κατηγοριών. Θα δηλώσω αθώος στο δικαστήριο και ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ Πέιτζ, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους κάθε επιτυχία στο Euro το προσεχές καλοκαίρι”.

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *