Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: Βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Share

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος στην Εθνική Ελπίδων και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς του Nations League την Πέμπτη 03/09. Όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ.

Μέλος της Εθνικής Ελπίδων, που συγκεντρώθηκε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας την Δευτέρα (31/08), βρέθηκε θετικό στον Covid-19 ύστερα από τεστ που πραγματοποιήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη ιατρική υπηρεσία της UEFA. Η ταυτότητα του ατόμου προστατεύθηκε κι έτσι δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται για παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ.

Το μέλος της αποστολής αποχώρησε για το ξενοδοχείο ενώ τα μέλη της θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν απο την εξουσιοδοτημένη απο την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της  UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *