Type to search

ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Τάνκοβιτς και Νταντσένκο βάζουν στόχο τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Share

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η «Ένωση» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο  «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ με το γκολ του Λιβάϊ Γκαρσία στις καθυστερήσεις πήρε «χρυσό» βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό διατηρώντας παράλληλα απέναντι του και μια σημαντική διαφορά πέντε βαθμών στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισητήριο. Προβάδισμα το οποίο καλείται να υπερασπίσει στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι οφ.

Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα όλη την σεζόν δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Ο Χιμένεθ πέραν των ήδη υπάρχουσων απουσιών θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Ολιβέιρα ο οποίος ξεκίνησε αποθεραπεία για το ρωγμώδες κάταγμα που υπέστη στα πλευρά, μαζί με τον Σιμόες ο οποίος θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσης οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο και Χριστόπουλος προπονήθηκαν ατομικά σε φουλ ρυθμούς κι ενώ υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο, δεν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.  Και οι τρεις στοχεύουν πλέον σε επιστροφή στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου την Μεγάλη Πέμπτη. Πιο πίσω φαίνεται να είναι οι Μπακάκης, Λάτσι, Χνίντ και Ραντόνια, με τον Έλληνα οπισθοφύλακα να αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:30 και κατόπιν ο Χιμένεθ θ΄ανακοινώσει την αποστολή για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία αναμένεται ν΄απαρτίζεται απο 18 ποδοσφαιριστές λόγω των πολλών απουσιών.

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *