Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Ίνγκασον αλλά και… Μιχάι

Share

Μέρος της σημερινής (23/04) προπόνησης ακολούθησε ο Ίνγκι Ίνγκασον, δείχνοντας πως βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην ομαδική προπόνηση συμμετείχε και ο Ένεα Μιχάι.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/04) με τον Παναθηναϊκό κινούνται στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του “δικεφάλου” του Βορρά, Πάμπλο Γκαρσία, να έχει λόγους να είναι χαρούμενος. Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε μέρος της προπόνησης, με αποτέλεσμα η ετοιμότητα του να κριθεί λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα.

Τα ευχάριστα βέβαια δεν ήταν μόνο όσον αφορά την περίπτωση του Ισλανδού αμυντικού των “ασπρόμαυρων”. Ένας άλλος σέντερ μπακ, ο Ένεα Μιχάι, δήλωσε για πρώτη φορά “παρών” στην ομαδική προπόνηση, με το νεαρό Αλβανό να συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να ακολουθεί μετά εξειδικευμένο πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από εκεί και έπειτα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καγκάβα και Περέιρα, ενώ ο Κρέσπο, που υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και θα λείψει για 15 τουλάχιστον ημέρες, ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και θεραπείας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *