Type to search

Κεντρική ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΣΕΡΙΕ Α

Σενάρια “επαναπατρισμού” του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Share

Επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιδιώκει ο αντζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. Ο Μέντες, φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους των “μπέμπηδων”, προκειμένου να μετακινηθεί το καλοκαίρι στην Αγγλία ο Πορτογάλος ποδοαφαιριστής.

“Φουντώνουν” τα σενάρια επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος ο αντζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες, επιδιώκει, όπως έχει γίνει γνωστό, επαφές με ανθρώπους των “κόκκινων διαβόλων”. Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το καλοκαίρι του 2022, αλλά όπως υποστηρίζει ο Μέντες, ο Κριστιάνο θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Γιουβέντους. Υπενθυμίζεται πως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που επιθυμεί τον Ρονάλντο, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι άλλη μία ομάδα που προσδοκά τον “επαναπατρισμό” του, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη.

Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο, έχει φέρει εξελίξεις στο θέμα της παραμονής ή όχι του Πορτογάλου στην ιταλική ομάδα, καθώς στις επιθυμίες του συγκαταλέγονται και ευρωπαϊκοί τίτλοι. Η “Μεγάλη Κυρία” έφερε τον Ρονάλντο στο Τορίνο δαπανώντας 117 εκατομμύρια ευρώ. Οι απολαβές του ανέρχονται περίπου στα 32 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το φορολογικό φορτίο της ομάδας αποδεικνύεται “δυσβάστακτο”, καθώς δίνει τα διπλάσια στον διεθνή ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, από την μεριά της η Γιουβέντους, κατά καιρούς έχουν τοποθετηθεί διάφορα στελέχη σχετικά με τα εν λόγω σενάρια.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, για τις φήμες σχετικά με την επιστροφή στη Βασίλισσα: « Μου έρχεται να γελάσω… στην καριέρα μου ποτέ δεν χρειάστηκε να συζητήσω αν ο Κριστιάνο είναι μεγάλη μεταγραφή ή όχι. Μεγάλωσα σε ένα χωριό και τα άκουγα όλα αυτά στα καφενεία, αν είναι καλύτερος ο Ριβέρα, ο Ματσόλα ή ο Πλατινί. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A, έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, το Champions League και τίτλους και με εμάς. Είναι προνόμιο να τον έχουμε και είναι το μέλλον μας δίχως αμφιβολία».

Πολλά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, φέρνουν ξανά στην επιφάνεια το θέμα του Πολ Πογκμπά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει επίσης το καλοκαίρι του 2022, τονίζοντας το ενδεχόμενο “τράμπας” μεταξύ των ομάδων. Από τις πλευρές αμφότερων των ομάδων, δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη ή δήλωση, καθώς ακόμα είναι “νωρίς”, με τις επαφές του Μέντες με διάφορες ομάδες να συνεχίζονται.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *