Type to search

EUROPEAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Επικοινωνία Ανιέλι-Μαρινάκη, μίλησαν για την κλειστή λίγκα!

Share

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη με θέμα την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκ.

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο και την εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής”, ο Αντρέα Ανιέλι με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο είχε μια μακρά συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις της European Super League η οποία ανέστειλε προς το παρόν τη δράση της έπειτα από θύελλα αντιδράσεων του κόσμου.

Ιταλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, κάνουν λόγο για σκέψεις των 12 ισχυρών που ίδρυσαν τη λίγκα, για το όνομα του Ολυμπιακού το οποίο έπεσε στο τραπέζι μεταξύ άλλων ομάδων όπως οι Σεβίλλη, Λιόν, Νάπολι και Φιορεντίνα ως βασικές προτεινόμενες για πιθανές αντικαταστάτριες των αγγλικών συλλόγων που υποχώρησαν από τη διαδικασία.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει τονίσει επανειλημμένως την αρνητική στάση προς το μεγάλο αυτό εγχείρημα της ESL σεβόμενη της υπάρχουσες ποδοσφαιρικές αρχές των UEFA, FIFA, ECA αλλά και τονίζοντας πως δύναμη και στήριγμά της είναι και θα παραμείνει ο κόσμος της, μη υιοθετώντας τέτοιου είδους ελιτίστικη νοοτροπία.

 

Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *