Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Νεκρός σε τροχαίο ο Τέρανς Κλαρκ του Κεντάκι!

Share

Ο Τέρανς Κλαρκ, αθλητής του Κεντάκι και ένας από τα μεγάλα ονόματα που θα έπαιρναν φέτος συμμετοχή στο NBA Draft, ήταν το μεγάλο θύμα σε τροχαίο δυστύχημα στην πόλη του Λος Άντζελες.

Μόλις ένα 24ωρο μετά την συμφωνία του με την εταιρία manager Clutch Sports -στην οποία συμπεριλαμβάνονται παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις-για την συμμετοχή του στο Draft της χρονιάς, ένα ανερχόμενο αστέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Μάλιστα, ένας συμπαίκτης του στο Κεντάκι που ακολουθούσε με το αμάξι του τον Κλαρκ, ο Μπι Τζέι Μπόστον, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Ο προπονητής του άτυχου 19χρονου δήλωσε συντετριμμένος από τα δυσάρεστα νέα και έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού. Κάτι που έσπευσαν να ακολουθήσουν μεγάλοι σταρ του ΝΒΑ (μεταξύ άλλων Ενές Καντέρ και Βίκτορ Ολαντίπο) μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ο Κλαρκ αγωνίστηκε φέτος στο NCAA με το Κεντάκι μετρώντας 9,6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο. Ήταν η πρώτη του χρονιά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως έδειχνε ήδη έτοιμος για το μεγάλο βήμα της Λίγκας!

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *