Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου 80-69: Πιο σοβαρή η Αρμάνι, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης

Share

Η Αρμάνι, αφού είδε και (δεν) έπαθε στο πρώτο ματς απέναντι στην Μπάγερν, μπήκε πιο υποψιασμένη, έπαιξε πιο συγκεντρωμένα από την αρχή του παιχνιδιού και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά σε κανένα σημείο του ματς, κέρδισε τη Γερμανική ομάδα με σκορ 80-69 κάνοντας το 2-0.

Οι Ιταλοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και με ένα σερί 20-5 στο 1ο δεκάλεπτο έβαλαν τις βάσεις για ένα εύκολο βράδυ. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 26-12, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 47-29 υπέρ των γηπεδούχων. Στο β’ μέρος η Μπάγερν έκανε την αντεπίθεσή της και πήρε το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 24-18. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η ομάδα του Έτορε Μεσίνα παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στο τελευταίο δεκάλεπτο, και παίζοντας κυρίως άμυνα (δέχθηκε μόλις 16 πόντους) δεν έδωσε δικαίωμα ανατροπής στους Γερμανούς.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 20 πόντους, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πέτυχε 13 πόντους, πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση στα playoffs. Από τους ηττημένους κορυφαίος ήταν ο Μπόλντγουιν με 23 πόντους σε 38 (!) λεπτά αγώνα, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Λούσιτς, Γκιστ και Ρέινολντς.

Η Μπάγερν, όπως ήταν αναμενόμενο δε βρήκε τη ψυχική δύναμη να παίξει 2ο σερί καλό ματς απέναντι σε μια ποιοτικά καλύτερη ομάδα και υποχρεώθηκε στη 2η ήττα της στη σειρά. Η ευκαιρία για τους Γερμανούς ήταν στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο αιφνιδίασαν την Αρμάνι και θα μπορούσαν να είχαν κάνει το μπρέικ και να είχαν δώσει άλλο ενδιαφέρον στη σειρά.

Μετά και τη σημερινή της νίκη η Αρμάνι Μιλάνο είναι, αδιαμφισβήτητα, το φαβορί σε μια αμφίρροπη σειρά και θα ταξιδέψει στις 28/04 στη Γερμανία, με στόχο να τελειώσει τη δουλειά. Από την άλλη η Μπάγερν έδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά, όμως με αυτό το 2-0 να τη βαραίνει, δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Final 4 της Ευρωλίγκα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *