Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας: Ανακοίνωσε Κανάλες

Share

Την απόκτηση του Ρουμπέν Γκαρθία Κανάλες ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ισπανός αμυντικός και η ομάδα τα βρήκαν σ’ όλα κι έτσι συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο.

Σε μια ακόμη απόκτηση ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος την Δευτέρα (31/08) έκανε γνωστή την μεταγραφή του 22 αμυντικού, Ρουμπέν Γκαρθία Κανάλες.

Την σεζόν 2019-2020 ο Ισπανός αγωνίστηκε για χάρη της Λεβάντε και κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Κανάλες ζήτησε την φανέλα με το νούμερο “2” και σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Έλτσε της Ισπανίας, ο Γκαρθία αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον Αστέρα με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μπαρτσελόνα U19, Έλτσε, Καστεγιόν, Λεβάντε.

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έδειξε ο Αστέρας και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής».”

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *