Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Super League επιμένει για σέντρα στις 12/09-Η ΕΠΟ θέλει τελικό

Share

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Super League πως ο τελικός κυπέλλου επιθυμεί να γίνει στις 12/09, με τις ομάδες να είναι αντίθετες με αυτήν την αλλαγή. Η τελική απόφαση είναι στα χέρια της Ε.Ε. της Ομονσπονδίας.

Έπειτα από την αναβολή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (που ήταν προγραμματισμένος στις 30/08), λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, Μάξι Λοβέρα, η ΕΠΟ αναζητά νέα ημερομηνία έχοντας στο νου της τις υποχρεώσεις της Εθνικής για το Nations League (03/09 και 06/09).

Έτσι, εστάλη αίτημα στην Λίγκα με σκοπό την διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία δηλαδή που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες, όμως, δεν συμφωνούν με την Ομοσπονδία και επιθυμούν να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Η απόφαση είναι πλέον στα χέρια της ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει μέσα στην ημέρα και θα αποφασίσει τόσο την ημερομηνία της διεξαγωγής και το γήπεδο, όσο και για το αν θα αγωνιστούν οι δύο φιναλίστ με τα φετινά τους ρόστερ.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών.”

Επιμέλεια: Ξανθίππη Δασκαλάκη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *