Type to search

EUROPEAN SUPER LEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Άρσεναλ: Πορεία διαμαρτυρίας ενόψει ΕSL για Κρόνκε την Παρασκευή!

Share

https://www.football.london/arsenal-fc/news/stan-kroenke-arsenal-super-league-20432587

Οι οπαδοί της Άρσεναλ αφορμόμενοι από τους οπαδούς της Τσέλσι αποφάσισαν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Εmirates με σκοπό να διώξουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας Στάν Κρόνκε 

Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα έξω από το «Emirates Stadium» θα μαζευτούν οπαδοί της Αρσενάλ πραγματοποιώντας την δεύτερη πορεία μετά και την πορεία των οπαδών της Τσέλσι πριν δυο μέρες. Μπορεί να έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση της ομάδας από την Εuropean Super League αλλά οι οπαδοί θέλουν να πραγματοποιήσουν μια μαζική κινητοποίηση με μόνο στόχο να απομακρύνουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας Στάν Κρόνκε. Λίγες ώρες πιο μετά η ομάδα της Αρσέναλ αντιμετωπίζει την Έβερτον για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Aξίζει να σημειωθεί πως ένας υποστηρικτής αποκάλυψε στο talkSport την Τετάρτη τα πλάνα  για την εξέγερση με την παρουσιάστρια Λάρα Γούντς να διαβάζει την εξής ανακοίνωση: «Για εμάς, δεν έχει τελειώσει – θέλουμε τον Κρόνκε ΕΚΤΟΣ!» «Την Παρασκευή θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να γίνει ξεκάθαρο»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

https://www.instagram.com/p/CN8Ec0qgA8y/

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

https://www.instagram.com/stories/thearsenalfanhub/2556883338174558488/

Η παρουσιάστρια του talkSports Λάρα Γούντς εξέφρασε την δυσαρεσκία της τασσόμενη με το πλευρό του συναδέλφου της και παρουσιαστή του ΒBC Sport Iαν Ράιτ, ο οποίος ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό με την φράση του άλλοτε μέσου της Άρσεναλ την δεκαετία του 1980 Nτείβιντ Ροκάστλ «θυμήσου ποιός είσαι, και τι αντιπροσωπεύεις». Στην συνέχεια η παρουσιάστρια ανέφερε «πως όλο αυτό είναι επικίνδυνο  μυστηριώδες! Τόση ζημία έχει προκληθεί.

«Ο Κρόνκε δεν είναι δημοφιλής σε καμία περίπτωση, ποτέ δεν ήταν, αλλά αυτό παραπάει. Φαντάζομαι, με τον ίδιο όπως έχουμε πεί πως οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καμία συμπόνια για τους φιλάθλους, οι φίλαθλοι πίεσαν και για να μην συμβεί το European Super League, μπορούν να πιέσουν και άλλο; αναρωτώμενη «Μπορούν να διώξουν κάποιον από την ομάδα; Είναι μάλλον μια δύσκολη υπόθεση. Αλλά είναι αυτό που οι «Γκούνερς» επιθυμούν

Να θυμίσουμε πως στις 7 Αυγούστου του 2018 ο Αμερικάνος μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος Στάν Κρόνκε αποφάσισε να αυξήσει το μετοχικό του κεφάλαιο στην ομάδα από 67% σε 97% από τον Ρώσο ολιγάρχη Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος και κατείχε το 30%. Το κόστος της μεταφοράς σύμφωνα με διάφορες αγγλικές πήγες κόστισε γύρω στα 550 εκατομμύρια λίρες.

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *