Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρασε με 5αρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Παρί

Share

Η Παρί με 3 γκολ του Ικάρντι , έριξε 5 στην Ανζε και πέρασε στους 4 του Coupe de France.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με εμφατικό σκορ απέναντι στην Ανζέ 5-0 για τα προημιτελικά του Coupe de France και συνεχίζει να διεκδικεί το τρεμπλ την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι κυπελλούχοι με τρία γκολ του Ικάρντι, ένα του Νεϊμάρ και ένα αυτογκολ του Μανκό “καθάρισαν” μιά αντίπαλο που παρά το εκκωφαντικό αποτέλεσμα είχε τις δικές της στιγμές στο παιχνίδι.

Οι “Παριζιάνοι” μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού όταν στο 9΄ λεπτό ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από αυτήν την εξέλιξη και είχαν ένα διάστημα στο οποίο έχασαν ευκαιρίες. Κάπου εκεί ήρθε το αυτογκόλ του Βενσάν Μανκό (23΄) και πλέον είχαν  να ανέβουν ένα βουνό προκειμένου να γυρίσει το παιχνίδι και πάρουν εκείνοι πρόκριση. η Ανζέ έχασε κάποιες επιπλέον ευκαιρίες , αλλά πρώτα ο Νεϊμάρ (65΄) και μετά ξανά ο Ικάρντι (68΄ και 90΄) με άλλα δύο δικά του τέρματα τελείωσαν την σεμνή τελετή και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν για 12η συνεχή φορά από τους “Παριζιάνους”.

ΠΑΡΙ: Ρίκο, Νταγκμπά, Ντανίλο (82′ Πεμπέλ), Κέρερ, Μπάκερ (75′ Κιρζαβά), Παρέδες (73′ Ερέρα), Γκέιγ, Ντι Μαρία (72′ Σαράμπια), Νεϊμάρ (72′ Κιν), Ντράξλερ, Ικάρντι.

ΑΝΖΕ: Μπουτέγ, Μανκό, Πάβλοβιτς, Τομά, Καπέγ, Μανγκανί (69′ Κουλιμπαλί), Αμαντού, Τιού (76′ Τσο), Λάζε (76′ Μπομπισόν), Καμπό (60′ Ελ Μελαλί), Μπαοκέν (61′ Ντιονί).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης η Μονπελιέ κέρδισε 2-1 στην έδρα της Καέν, η Ρουμιγί Βαγέρ 2-0 της Τουλούζ  και η Λιόν αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή στο στάδιο “Groupama” τη Μονακό.

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *