Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης-ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις των προπονητών

Share

Ο ΠΑΟΚ πήρε “νίκη-χρυσάφι” με 1-0 στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης και “έπιασε” τον Άρη στην 2η θέση της βαθμολογίας

Άκης Μάντζιος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA «Δεχθήκαμε με το καλημέρα ένα εύκολο γκολ, ήμασταν σε όλη την διάρκεια καλύτεροι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια γιατί ο ΠΑΟΚ είχε φορτώσει πολύ τον άξονα του. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν κάναμε το γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε και στην κλασική με τον Μπερτόλιο. Συνεχίζουμε δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και αν κερδίζαμε δεν θα είχε τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε παιχνίδια όλα είναι δύσκολα και πρέπει να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε για την Κυριακή».

Ο Πάμπλο Γκαρσία ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών χαρακτήρισε την νίκη αυτή ως “δώρο” για τα 95α γενέθλια του συλλόγου

«Για μας είναι ένα ακόμα βήμα. Θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές στα τελευταία παιχνίδια δείχουν πραγματικό χαρακτήρα. Κερδίσαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αγωνίζεται καλά. Όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης οπότε ήταν πάρα πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά αυτό που θέλω να τονίσω και να κρατήσω είναι η προσπάθεια των παικτών, που μείναμε και με 10 σήμερα. Αυτός είναι ο δρόμος, να δουλεύουμε σκληρά».

Για την ψυχολογική αλλαγή του ΠΑΟΚ μετα την επικράτηση με τον Ολυμπιακό

«Αλλάξαμε κάπως τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, προσαρμοστήκαμε σε κάποια κομμάτια. Κι αυτό γιατί προσπαθούμε πάντα να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας που μπορεί να βγάλει τα περισσότερα από τους παίκτες και στον οποίο νιώθουν άνετα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στους παίκτες, δηλαδή, όπως και αυτοί σε μας, κάτι που είναι λογικό. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε σκληρά».

Για το αν η νίκη αυτή ήταν το δώρο της ομάδας του στο σύλλογο για τα 95α γενέθλια και τι θέλει να ευχηθεί:

«Ναι, για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε να συνδυάσουμε τα 95 χρόνια με μια νίκη εδώ μέσα και πόσω μάλλον που κερδίσαμε δύο ντέρμπι στη σειρά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ πάντα θα υφίσταται πολλές αδικίες. Αυτό που ζητάμε είναι λίγη υπομονή, να είμαστε όλοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές, γιατί κανείς δε θελει να κερδίσει περισσότερο από αυτούς. Συνεχίζουμε τη δουλειά βήμα-βήμα, για να πετύχουμε κι άλλους θριάμβους».

Σταύρος Παγιατάκης
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *