Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

“Βλέπει” Φλικ αντί του Πίρλο η Γιουβέντους

Share

Την περίπτωση του Χάνσι Φλικ ως αντικαταστάτη του Αντρέα Πίρλο φαίνεται πως εξετάζει η Γιουβέντους, σε περίπτωση που το καλοκαίρι τελειώσει η συνεργασία με τον άλλοτε “Μαέστρο” του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η συζήτηση γύρω από τον πάγκο της Γιουβέντους, ενόψει του καλοκαιριού, με τους “μπιανκονέρι” να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας από τις πλέον αποτυχημένες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους, έχοντας αποκλειστεί στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Πόρτο και ενώ φλερτάρουν με την απώλεια της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας στη Serie A.

Η ομάδα του Τορίνο σκέφτεται σοβαρά να μη δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Αντρέα Πίρλο και μπορεί το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν να ακούγεται εντόνως το τελευταίο διάστημα, φαίνεται όμως πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Bild, οι Ιταλοί έχουν στη λίστα τους και τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός απασχολεί αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μιας και βρίσκεται στα ραντάρ της Τότεναμ επίσης, τώρα που έχει μείνει “ακέφαλο” το προπονητικό της επιτελείο, την ώρα που υπάρχει και η περίπτωση της εθνικής Γερμανίας.

Αν μη τι άλλο, η συζήτηση γύρω από τον αντικαταστάτη του Αντρέα Πίρλο, πριν καν αποχωρήσει, έχει ανοίξει για τα καλά και δεν αποκλείεται η περίπτωση του Γερμανού να ανέβει περισσότερο στα μάτια των ανθρώπων της Γιουβέντους.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *