Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Γιουβέντους: Αποχωρεί από την ESL, αφήνοντας ανοιχτές πόρτες

Share

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Γιουβέντους, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την απόφαση της να αποχωρήσει από την European Super League, τονίζοντας όμως πως είναι πεπεισμένη για την ορθότητα του εγχειρήματος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

Η ανακοίνωση των “μπιανκονέρι” αναφέρει:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Juventus Football Club SpA στις 19 Απριλίου 2021, σχετικά με την προτεινόμενη δημιουργία της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, ο εκδότης διευκρινίζει ότι πρέπει να γνωρίζει το αίτημα και τις προθέσεις που εκφράστηκαν διαφορετικά από ορισμένους συλλόγους να αποσυρθούν από αυτή την διοργάνωση, αν και οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενώ η Γιουβέντους παραμένει πεπεισμένη για την ορθότητα των αθλητικών, εμπορικών και νομικών χώρων του έργου, πιστεύει ότι επί του παρόντος υπάρχουν περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί το έργο με τη μορφή που είχε αρχικά σχεδιαστεί. Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη να επιδιώξει τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για την Εταιρεία και ολόκληρη τη βιομηχανία ποδοσφαίρου»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *