Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πόλο: Έκανε το πρώτο βήμα ο Απόλλων

Share

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε 13-6 τον ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά, για την α’ φάση των πλέι οφ της Α1 στο πόλο των ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος, επικρατώντας στον πρώτο αγώνα για την α’ φάση των πλέι οφ με 13-6 του αξιόμαχου ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Μόλις τρεις παίκτες Απόλλωνα είχαν από τρία γκολ και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Γούνας, Νικολά Μοσκόφ και Μανώλης Σολανάκης.

Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (23/4) στις 16:00 στο Ποσειδώνιο. Θυμίζουμε πως η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις δύο νίκες και εάν χρειαστεί 3ο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:30 στην Ηλιούπολη.

 

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 13-6 (4-0, 3-2, 3-2, 3-2)

1η περίοδος: 4-0 (Γούνας 2, Χατζηκυριακάκης, Σολανάκης)

2η περίοδος: 3-2 (Μπόουεν, Χατζηκυριακάκης, Μοσκόφ – Ράντονιτς, Σγουρίδης). Ημίχρονο 7-2

3η περίοδος: 3-2 (Μοσκόφ, Σολανάκης 2 – Προσινικλής Ν. 2)

4η περίοδος: 3-2 (Γωνιωτάκης, Μοσκόφ, Γούνας – Ραντόγεβιτς, Κεχαλάρης)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησσάβας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Νάνος.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *