Type to search

ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Super League 1: Ντέρμπι σε Βικελίδης και ΟΑΚΑ με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Share

Τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και ΟΑΚΑ ξεχωρίζουν στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 1.

Τα θετικά αποτελέσματα θέλουν να συνεχίσουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μετά τις σημαντικές νίκες επί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σήμερα (19:30) στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας. Από τον Βαγγέλη Μάντζιο δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπρούνο και οι ανέτοιμοι Μπεναλουάν και Κάτσε ενώ ο Μπρούνο Γκάμα τίθεται ξανά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποστολή της ομάδα του ενώ δεν υπολογίζει στους Καγκάβα, Περέιρα και Μιχάι.

Ντέρμπι και στην πρωτεύουσα (21:30) μεταξύ ΑΕΚ που θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση και Παναθηναϊκού ο οποίος “καίγεται” για βαθμούς προκειμένου να μη χάσει τελείως την επαφή με την τρίτη θέση. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Τάνκοβιτς, Σιμόες, Νταντσένκο, Σάκχοφ, Μπακάκη, Χνιντ, Λάτσι και Ραντόνια ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δε θα έχει τον τιμωρημένο Μαουρίσιο και τον τραυματία Σένκεφελντ.

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης αναμετρώνται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (17:15). Οι ερυθρόλευκοι είναι ήδη πρωταθλητές αλλά θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ενώ η ομάδα της Αρκαδίας παίζει για το γόητρό της αφού η μάχη της Ευρώπης φαίνεται να έχει χαθεί πλέον γι’ αυτήν. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ξανά στην αποστολή του τους Σεμέδο, Χασάν ενώ εκτός θα παραμείνει ο Ουσεϊνού Μπα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια ενώ οι Μουνάφο, Καστάνο και Σίτο θα μείνουν εκτός για λόγους ξεκούρασης από τον Μίλαν Ράσταβατς.

 

Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *