Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Προς αποχώρηση και η Μπαρτσελόνα!

Share

Προς την έξοδο από την ESL φαίνεται πως βαδίζει και η Μπαρτσελόνα. Μετά την αποχώρηση των έξι αγγλικών ομάδων, τη φημολογούμενη αποχώρηση Ίντερ-Μίλαν και οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν σοβαρά τη μη συμμετοχή τους στη νέα λίγκα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το πρότζεκτ της European Super League, το οποίο μοιάζει να καταρρέει, μετά από 48 ώρες «ζωής».

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μέσα στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν άμεσα στην αποχώρηση από την ESL. Οι κυβερνητικές πιέσεις, το αίσθημα απόρριψης που έχει η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων, το γεγονός ότι ήδη αρκετά μεγάλα κλαμπ έχουν αποχωρήσει και η αβεβαιότητα που υπάρχει πλέον ακόμη περισσότερο για το σχέδιο αυτό είναι παράγοντες που ωθούν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο να αποχωρήσει»

Άλλωστε, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Ζεράρ Πικέ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις αντιδράσεις των φιλάθλων και τις αποχωρήσεις αρκετών ομάδων.

Πλέον, το «μπαλάκι» βρίσκεται στα χέρια του Ζοάν Λαπόρτα, που αναμένεται να πάρει επίσημη θέση εντός της ημέρας (21/04).

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *