Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ρόμα: «Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα»

Share

Με ανακοίνωσή της η Ρόμα, ενημερώνει τους φιλούς της ομάδας ότι αντιτίθεται στην νεοσύστατη European Super League. 

Το απόγευμα της Τρίτης 20 Απριλιού, η διοίκηση της Ρόμα θέλησε να απευθυνθεί στους φίλους των «Τζιαλορόσι» και να ξεκαθαρίσει την στάση της απέναντι στην νέα κλειστή λίγκα, European Super League.

«Αυτό το σύστημα καταπατά το πνεύμα του παιχνιδιού που αγαπάμε… Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα», αναφέρουν οι Ρωμαίοι.

Επιπλέον, στο κείμενο, το οποίο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ρώμης, το πρωτάθλημα αναφέρεται ως ”super league” τονίζοντας την απέχθεια των ιθυνόντων της «Λύκαινας» προς την ESL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους απίστευτους φίλους και υποστηρικτές μας σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της «σούπερ λιγκ».

Η ΑΣ Ρόμα αντιτίθεται σθεναρά σε αυτό το «κλειστό» σύστημα, καθώς ουσιαστικά καταπατά το πνεύμα του παιχνιδιού που όλοι αγαπάμε.

Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα, και παραμένουμε σταθερά αφοσιωμένοι στο ιταλικό ποδόσφαιρο σε εγχώριο επίπεδο και σε δίκαιους, ανοιχτούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για όλους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Σέριε Α, την Ιταλική Ομοσπονδία, την ECA και την UEFA για την ανάπτυξη και την βελτίωση του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Οι οπαδοί και το λαϊκό ποδόσφαιρο βρίσκονται στον πυρήνα του αθλήματός μας, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ».

Δείτε εδώ την δημοσίευση:

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *