Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο: Ευρωπαίος ξανά μετά από δέκα χρόνια.

Share

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στα “ευρωπαϊκά σαλόνια” του βόλεϊ καθώς οι πράσινοι δήλωσαν συμμετοχή στο Challenge Cup της νέας σεζόν.

Το τριφύλλι επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την σεζόν 2010-2011 όπου ήταν και η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στο Champions League του βόλεϊ. Φέτος οι πράσινοι ευελπιστούν σε μία καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία σε σχέση με την τελευταία τους καθώς σε έξι αγώνες κατάφεραν να πάρουν μόνο μία νίκη και ηττήθηκαν πέντε φορές.

Το τριφύλλι τερμάτισε τρίτο στην φετινή Volley League και εξασφάλισε το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη. Ωστόσο και πέρυσι ως πρωταθλητής κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έτσι οι πράσινοι θα δηλώσουν συμμετοχή στο Challenge Cup και θα επιστρέψουν στα “ευρωπαϊκά σαλόνια” έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Το μόνο που μένει να διευθετηθεί από την πλευρά των πράσινων είναι σε ποια έδρα θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν καθώς το κλειστό του Αγίου Θωμά δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι πληροί τις προδιαγραφές της διοργάνωσης. Αν συμβεί αυτό τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στη λύση της Κυψέλης. Ωστόσο το κλειστό του Αμαρουσίου παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή του τριφυλλιού.

Επιμέλεια κειμένου: Τάσος Γκότσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *