Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Share

Την πρόκριση στο Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ για 5η διαδοχική χρονιά πήρε ο Ολυμπιακός που από το 2016 και έπειτα βρίσκεται κάθε χρόνο στην τελική φάση.

Την πρόκριση στο Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ,που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το τριήμερο 3-5 Ιουνίου,πανηγυρίζει από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός.Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Όστια της Ρώμης για την τρίτη και τελευταία φάση των ομίλων,με στόχο να πάρουν ένα βαθμό στις τρεις αναμετρήσεις και το κατάφεραν μετά και την ισοπαλία που έφεραν στο παιχνίδι με την Γιουγκ(11-11).

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονταν ένα βαθμό στις αναμετρήσεις με Γιουγκ,Προ Ρέκο και Μαρσέιγ ώστε να προκριθούν στην νοκ άουτ φάση του Final 8 και το έπραξαν απέναντι στους Κροάτες,σε ένα παιχνίδι με τρομερές διακυμάνσεις του σκορ,όπου έληξε τελικά ισόπαλο 11-11 χάρη σε γκολ του Αργυρόπουλου στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση,θα αντιμετωπίσει τις Προ Ρέκο και Μαρσέιγ δίχως άγχος,με μόνο στόχο τις καλές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική κόντρα στους πρωτοπόρους Ιταλούς και στους Γάλλους που επίσης θα δώσουν το παρών στο Βελιγράδι.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *