powered by: ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σερβία : Χάνει την πρεμιέρα ο Μπιέλιτσα
Η Σερβία θα στερηθεί τον Νεμάνια Μπιέλιτσα στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ με την Αγκόλα, εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο.
Ατλέτικο και Μονακό διεκδικούν Ικάρντι

Μαδρίτη και Πριγκιπάτο διεκδικούν τον φευγάτο από την Ίντερ Μάουρο Ικάρντι.

Διάλογος...μονόλογος...αντίλογος;

27/5/2011, 11:07,
  Η χθεσινή απογευματινή συνάντηση των.. "γνωστών αγνώστων" της παρέας μου γι΄ ακόμη μια φορά ήταν αποκαλυπτική...

Η χθεσινή απογευματινή συνάντηση των.. "γνωστών αγνώστων" της παρέας μου, έλαβε χώρα ξανά στο αγαπημένο μας στέκι στη Πλάκα! Σας έχω ξαναμιλήσει γι΄ αυτή τη ...περίεργη παρέα. Στους κόλπους της, περιλαμβάνει άτομα διαφορετικών ιδεολογιών και αυτό καθιστά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις μας!
 
Αυτή τη φορά, το γενικό συναίσθημα που κυριαρχούσε ήταν η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα για το μέλλον! Η δική μας γενιά (είμαι γεννημένη το 1986) θεωρήθηκε και ήταν ως ένα βαθμο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) προνομιούχα. Τα περισσότερα παιδιά ό,τι ήθελαν το είχαν, ένιωθαν ασφάλεια, ένιωθαν τις φτερούγες της οικογένειας ορθάνοιχτες και έτοιμες για πλήρη ζεστασιά. 
 
Δεν είχαν ιδιαίτερα άγχη...Καφές, γυμναστήριο, κλαμπ και με τη δουλειά όλο και κάτι θα γινόταν... Κανείς μας δεν είχε αξιολογήσει ή αν θέλετε μετρήσει σωστά τα κουκιά! Τώρα λοιπόν, που αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα και ξεπερνώντας σταδιακά το αρχικό μούδιασμα, ο φόβος για το αύριο μας καθιστά δειλούς! Φταίμε κι εμείς φυσικά που αφεθήκαμε στη σιγουριά, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερο κίνητρο να αλλάξουμε κάτι. Είναι σκληρο, αλλά είναι η πραγματικότητα!
 
Η συζήτηση λοιπόν που κάναμε (για να επανέλθω στο ζητούμενο) αφορμή είχε τη σημερινή συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων υπό τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Από τη καταιγιστική πληροφόρηση αλλά και παραπληροφόρηση (σκόπιμη ή μη) έχουμε φτάσει στο σημείο να αισθανόμαστε τρομερή ανασφάλεια  εξαιτίας της συγκεριμένης συνάντησης, αλλά και λόγω του ανούσιου και αδιέξοδου διαλόγου, που πραγματοποιείται κάθε φορά, άρα και της μη επίλυσης των ουσιωδών πρόβλημάτων.
 
Γνωρίζουμε όλοι εκ των προτέρων, τι θα υποστηρίξει η κάθε πλευρά, ότι θα κάνει στείρα κριτική και το αποτέλεσμα θα είναι το απόλυτο μηδέν. Τώρα όμως; Τι θα γίνει  που έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω; Καταλαβαίνει κανείς από όλους εκείνους που είναι εκλεγμένοι από εμάς, πως αυτό που ζητάμε είναι λύσεις; Ότι τους ψηφίσαμε για να είναι καπετάνιοι του καραβιου που λέγεται Ελλάδα και όχι για να αυτοπροβάλλονται!Όχι για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και να νιώθουν τη χαρά της εξουσίας.
 
Έστω και τώρα ας μας αποδείξουν, ότι μπορούν να φανούν αντάξιιοι για μια φορά της εμπιστοσύνης του λαού! Ας μπορέσουν να συνεννοηθούν και να καταλήξουν σε βιώσιμες λύσεις! Ας είναι αυτή η συνάντηση ουσιαστική, και όχι προκαθορισμένη! Έκκληση όλων;  Μη μας απογοητεύσουν άλλο και ας κινηθούν προς ώφελος όλων επιτέλους!
 
Επιμέλεια: Ιωάννα Σχοινά
 
Home  |  Συνεντεύξεις  |  Ειδήσεις  |  Αφιερώματα  |  Παρασκήνια  |  Video  |  Photostory  |  Επικοινωνία  |  
  |  Copyright 2019 Sportreview.gr  |  designed & developed by WebWorks