powered by: ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμφωνία Ίντερ - Μπάγερν δανεισμό Πέρισιτς

Ίντερ και Μπάγερν συμφώνησαν για τον δανεισμό του Ιβάν Πέρισιτς για ένα χρόνο, με ρήτρα αγοράς 30 εκατ., σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Γκουαρδιόλα : «Ο Σανέ θα χάσει 6-7 μήνες»

Ο προπονητής της Σίτυ έκανε εκτίμηση για απουσία του Σανέ 6 έως 7 μήνες εξαιτίας του τραυματισμού του.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

25/7/2018, 18:31,
  

Οι εργαζόμενοι του MEGA εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν να δοθούν 2 μισθοί από αυτούς που τους οφείλονται στους πυρόπληκτους.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη από όλες τις πλευρές συνεχίζει να γίνεται αισθητή προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική. Αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι του MEGA, που είναι απλήρωτοι και σε καθεστώς αβεβαιότητας εδώ και μήνες, εξαιτίας των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πάλαι ποτέ μεγάλο κανάλι της χώρας, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν να δοθούν 2 μισθοί από αυτούς που τους οφείλονται στους πυρόπληκτους. Οι 420 απλήρωτοι εργαζόμενοι τονίζουν πως το κανάλι δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να καλύψει τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και ζητούν από τις τράπεζες να αποδεσμεύσουν λογαριασμούς του σταθμού.

Εδώ η σχετική ανακοίνωση


"Το MEGA αδυνατεί να συμβάλλει στην ενημέρωση των τηλεθεατών στο θέμα της εθνικής τραγωδίας. Δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να προσφέρει αυτό το οποίο υπηρετούσε με συνέπεια τα τελευταία 26 χρόνια και βρισκόταν- όπως όλοι οι τηλεθεατές γνωρίζουν- στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Οι εργαζόμενοι του MEGA δεν μένουν απαθείς απέναντι στον πόνο και την ανάγκη των συνανθρώπων μας που έχασαν τα πάντα στη μεγάλη καταστροφή. Επιθυμούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες. Ζητούμε από τις τράπεζες που κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και στους οποίους έχουν συγκεντρωθεί χρήματα από την εργασία μας να αποδεσμεύσουν το ποσό που ισοδυναμεί σε δύο μηνιαίους μισθούς των εργαζομένων με σκοπό το ποσό αυτό να προσφερθεί στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες του ατελείωτου πόνου που ζουν οι συνάνθρωποί μας και ατομικά ο καθένας από εμάς προσφέρει ότι μπορεί (ρούχα, φάρμακα, αίμα).

Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για τους πληγέντες της καταστροφής ζητούμε να μεταφερθεί ποσό ίσο με τους δύο μισθούς όλων μας. Ζητούμε να παρακαμφθεί όλη η γραφειοκρατική και τυπική διαδικασία της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για λόγους ανώτερου σκοπού.

Η περίφημη νομοθετική ρύθμιση που δεν ήρθε ποτέ για τα δεσμευμένα από τις τράπεζες ποσά από τα οφειλόμενα μας ας γίνει επιλεκτικά για την μεταφορά του ποσού (ίσο με δύο μηνιαίους μισθούς 420 εργαζομένων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.) στον κρατικό λογαριασμό για τους πληγέντες της φωτιάς. Τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ας εξετάσουν τις προϋποθέσεις, ας προχωρήσουν τις διαδικασίες κι ας μην κωφεύσουν άλλη μια φορά σε ένα διαφορετικό αίτημά μας. Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας Εργαζόμενοι MEGA"

Γιώργος Χρονόπουλος

Home  |  Συνεντεύξεις  |  Ειδήσεις  |  Αφιερώματα  |  Παρασκήνια  |  Video  |  Photostory  |  Επικοινωνία  |  
  |  Copyright 2019 Sportreview.gr  |  designed & developed by WebWorks