powered by: ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σερβία : Χάνει την πρεμιέρα ο Μπιέλιτσα
Η Σερβία θα στερηθεί τον Νεμάνια Μπιέλιτσα στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ με την Αγκόλα, εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο.
Ατλέτικο και Μονακό διεκδικούν Ικάρντι

Μαδρίτη και Πριγκιπάτο διεκδικούν τον φευγάτο από την Ίντερ Μάουρο Ικάρντι.

Ο πατέρας και οι 3 γιοι!

7/8/2010, 04:14,
  

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πατέρας και ζούσε στην επαρχία με τους 3 γιούς του!..Ένα πρωί λοιπόν που ο μικρότερος γιός θα ενηλικιωνόταν, ο πατέρας , μάζεψε και τους 3 γιους  για να τους μιλήσει!..

 

«Παιδιά μου», τους είπε… «είστε πλέον όλοι ενήλικοι και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρετε τον δρόμο σας ο καθένας μοναχός του, μακριά από μένα»

 

Τα παιδιά κοιτούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα λεγόμενα του πατέρα τους καθώς συνέχιζε να μιλάει!..

 

«Στο τέλος λοιπόν του μήνα, θα πάρει ο καθένας τα πράγματα του, θα σας δώσω και από λίγα χρήματα στον καθένα και θα ξεκινήσετε το δύσβατο μονοπάτι της αυτοδημιουργίας!..»

 

Τα παιδιά βυθίστηκαν στη σκέψη τους και μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, συμφώνησαν με το πατέρα τους, ώσπου ο πατέρας τους διέκοψε τις σκέψεις τους!..

 

«Αλλά σε 10 χρόνια ακριβώς, θα έρθετε όλοι πίσω, την ίδια μέρα και ώρα, εδώ! Να μου πείτε τι έχετε καταφέρει!..» κάτι που βρήκε τα παιδιά σύμφωνα!..

 

 

Ήρθε λοιπόν η μέρα που ο καθένας τράβηξε το δρόμο του!.. Έφυγαν και ξεκίνησαν το δικό τους μακρινό ταξίδι για την προσωπική επιτυχία!..

 

Πράγματι μετά από 10 χρόνια τα αδέρφια γύρισαν πίσω να πουν ο καθένας στο πατέρα τους τι είχαν καταφέρει!..

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο μεγάλος αδερφός!.

 

«Εγώ πατέρα, μόλις φύγαμε από δω με τα αδέρφια μου, τράβηξα προς Πάτρα μεριά!.. Δε σου κρύβω ότι τις πρώτες μέρες πέρασα δύσκολα!.. Στις αρχές κοιμόμουν στα παγκάκια κάπου στο κέντρο της Πάτρας!.. Αλλά πατέρα δούλευα και σα το σκύλο!.. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ότι δουλειά υπήρχε την έκανα!... Νοίκιασα ένα σπιτάκι, μπήκα μέσα και γνώρισα μια γειτόνισσα, τη Σούλα!.. Η Σούλα είχε ένα μαγαζάκι πολύ μικρό με ρούχα στο κέντρο της Πάτρας που της το είχαν αφήσει οι γονείς της!... Της άρεσα, μου άρεσε, και έτσι αγαπηθήκαμε πολύ πατέρα και παντρευτήκαμε!.. Και δουλέψαμε στο μαγαζί της!.. Πατέρα σου μιλάω πολύ δουλειά!.. Μέρα νύχτα, πάνω κάτω, βράδια ολόκληρα να μη κοιμόμαστε για να πάει μπροστά η δουλειά!... Με αυτά και με αυτά πατέρα, βγάλαμε λεφτά καλά και πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο μαγαζί!.. Και τότε δουλεύαμε πιο σκληρά πατέρα!... Εκθέσεις από δω, εκθέσεις στο εξωτερικό, ταξίδια συνέχεια για να ανανεώνουμε το μαγαζί και πατέρα αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο και έχουμε 40 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ένα πολυκατάστημα στη Πάτρα, με προσωπικό γύρω στα 80 άτομα και από λεφτά άλλο τίποτα!..  Πατέρα εντάξει..

 

« ΖΑΡΑ δεν είμαστε, αλλά δόξα σοι ο Θεός, παράπονο δεν έχω!»

 

 

Ο πατέρα κοίταζε ενθουσιασμένος το μεγαλύτερο γιο να διηγείται τα όσα κατάφερε αυτά τα 10 χρόνια!

 

«Μπράβο γιέ μου» αναφώνησε!.. «Είμαι περήφανος για εσένα»!

 

Το λόγο μετά πήρε ο μεσαίος αδερφός!..

 

 

Κοίτα να δεις πατέρα!.. Εγώ μόλις χωριστήκαμε με τα αδέρφια μου, τράβηξα για Θεσσαλονίκη!.. Δε ξέρω γιατί, αλλά εκεί μου έλεγε το ένστικτο μου!.. Ανέβηκα πατέρα και δε σου κρύβω ότι τις πρώτες μέρες ήταν δύσκολα!.. Με φιλοξενούσε ένας φίλος από το στρατό μέχρι να ορθοποδήσω!.. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι μέχρι να ορθοποδήσω πατέρα, δούλευα μέρα νύχτα!.. Σα το σκύλο!.. Το πολύ να κοιμόμουν 2-3 ώρες τη μέρα!... Ε και μια μέρα γνωρίζω μια κοπέλα, τη Κατερίνα!.. Καλή κοπέλα και εργατική!.. Είχε ένα μαγαζί με παπούτσια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δούλευε και αυτή σκληρά!!.. Ε!.. Της άρεσα πατέρα, μου άρεσε, αγαπηθήκαμε και παντρευτήκαμε!.. Και δουλεύαμε μαζί το μαγαζί της!.. Οι δουλειές  πήγαιναν καλά και έτσι μεταφερθήκαμε σε ένα μεγαλύτερο μαγαζί! Σκοτωνόμασταν στη δουλειά σου λέω!..  Τρέχαμε σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, στο εξωτερικό, παντού !.. Πρωί βράδυ να δουλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι καλό!.. Και  όντως, αφού δουλέψαμε σκληρά, τα καταφέραμε!.. Τώρα που μιλάμε έχουμε 30 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ένα πολυκατάστημα 5 ορόφων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!..

Εντάξει πατέρα,

 

«Τσακίρης Μαλλάς δεν είμαστε, αλλά δόξα σοι ο Θεός, παράπονο δεν έχω!!»

 

 

Ο πατέρας κατενθουσιασμένος, αναφώνησε συγχαρητήρια στο μεσαίο του γιο!..

 

Το λόγο τέλος πήρε ο μικρός γιος!..

 

 

«Εγώ πατέρα, πήρα φόρα και ο δρόμος με έβγαλε στην Αθήνα!.. Τα βράδια κοιμόμουν σε ένα παγκάκι στη Πλατεία Βικτωρίας αλλά δούλευα!.. Αυτό είναι αλήθεια!.. Απλώς πατέρα εγώ το βράδυ, έπαιρνα τα λεφτά και πήγαινα και τα έτρωγα στα ουίσκια και στις γκόμενες!.. Μια μέρα πατέρα μπήκα σε ένα μπουρ..λο να πνίξω τη κάψα μου και εκεί μέσα γνώρισα της Σόνια!.. Δικό της το μαγαζί και δούλευε εκεί μέσα!..  Ένα κορίτσι  μάλαμα!.. Δούλευε σκληρά!.. Σα το σκύλο!.. Ε, πήγα μια, πήγα δυο, πήγα τρεις και με ερωτεύτηκε!.. Και δε σας κρύβω ότι την ερωτεύτηκα κι εγώ!.. Την αγάπησα, με αγάπησε, κι έτσι πατέρα, παντρευτήκαμε!.. Και δουλεύαμε μαζί το μαγαζί της!... Βέβαια!.. Δουλεύαμε σα τα σκυλιά πατέρα!.. Μέρα νύχτα!.. Και οι δουλειές πήγαιναν καλά!.. Και έτσι ανοίξαμε κι άλλο μαγαζί!... Βέβαια!.. Ένα υποκατάστημα πιο κάτω!.. Και οι δουλειές πατέρα ανοίχτηκαν για τα καλά!.. Πηγαίναμε στο εξωτερικό, φέρναμε νέες κοπέλες, πηγαίναμε σε σεμινάρια και παρακολουθούσαμε νέα κόλπα, νέα συστήματα!... Κάναμε συνέχεια ανακαινίσεις στα μαγαζιά, στρώματα με νερό, καθρέφτες παντού, φετίχ και ένα σωρό άλλα κόλπα που μας έκαναν το πρώτο μπουρ…λο στη πιάτσα πατέρα!.. Μ’ αυτά και μ’ αυτά πατέρα, αυτή τη στιγμή, έχουμε 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!! Και έχουμε ένα στην Αθήνα που είναι το πιο εξελιγμένο στην Ευρώπη!!!!

Εντάξει πατέρα,

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!!!!!

 

 

 

 

ΕΓΩ, ο Μάκης Μπεναρδής   

Home  |  Συνεντεύξεις  |  Ειδήσεις  |  Αφιερώματα  |  Παρασκήνια  |  Video  |  Photostory  |  Επικοινωνία  |  
  |  Copyright 2019 Sportreview.gr  |  designed & developed by WebWorks